Tuesday, March 13, 2007

Oppunder taket

Jeg fikk besøk av en del franskspråklige bloggere på siden min i går, så jeg skal prøve å putte inn litt engelske kommentarer i postene mine. Men det er vel først og fremst inspirerende bilder de fleste av oss er ute etter:-)
Some pictures from my home.


9 comments:

HeiGrim said...

Såååå flott med skiene oppunder taket, koselig blogg du har! Er i gang med malerkosten og må inn i bloggverden og hente inspirasjon. Det er så mye flott der ute....også hos deg!! Ha ei fin uke!!

Sarah said...

Rigtig fin og hyggelig blog. Jeg kigger ind igen en anden dag.

Sylvia said...

Så herlig hjem du har!
Det er både moderne og personlig, det liker jeg. Synes mange har det så likt for tiden, og da forsvinner det personlige.

Sarah said...

Hej
Der er en del danske bloggere men de fleste har en strikkeblog. Der kan jeg ikke helt være med... Jeg synes det er mere spændende med interiør, blomster, have, håndarbejde osv.
Sarah

Mikkeline said...

Ja Sarah, jeg har gått gjennom en del danske sider via din blogg nå, og det er mest strikkeblogger jeg finner. Det er rart synes jeg, dansker og interiør hører jo liksom sammen da!

Mikkeline said...

Og takk til Sylvia og Heigrim:-) Fant ikke noen link på Heigrim, har du blogg?

Hemma på landet said...

Oj, vad fint. Kram Stina

Pivoine et Lavande said...

Hello Mikkeline; thank you for your message on my blog, and I have made a link to you from my blog, Bonjour de France et à bientôt
Nathalie

Jennyshemochharmoni said...

Helt underbara bilder! Det är bara att njuta *LER*