Wednesday, March 21, 2007

Leikeloftet

Åhh nå er jeg så stiv og støl av å male tre strøk på vegger, golv og tak og i tillegg lakke golvet til slutt, så nå måtte jeg ta et bilde for å glede meg over hvor fint det ble. Det er første gangen jeg maler golv hvitt, ja utenom trappene da, -det ble kjempefint synes jeg. Rommet ser jo nesten stort ut på bildet, men det er bare en slags hems som vi alltid har kalt leikeloftet. Ungene var kjempeglad i dette rommet da de var små, mye på grunn av at det er lavt under taket tror jeg. Men nå når mamma er blitt minst i familien, er det ikke så mye leiking lenger. Leikeloftet blir nok en ekstra tv-krok med playstation. Men navnet tror jeg det kommer til å beholde, -kanskje det kommer en ny generasjon der om noen år, hvem vet?

10 comments:

majsan45 said...

Oj va mysigt det där blir..tack snälla du va gullig du är..ha en skön kväll..Kram/Majsan

Annette T said...

Kjempefint ble det, jeg elsker hvitmalte tregulv! Og rommet ser ganske stort ut ja!

Annette T said...

Kjempefint ble det, jeg elsker hvitmalte tregulv! Og rommet ser ganske stort ut ja!

Mona said...

Åååh,her har du jammen lagt ned mange timers arbeid,men så ble det jo veldig fint,da !! Det er utrolig hva et lyst gulv har å si for rom-følelsen !! Vil gjerne ha sånn selv,men vi leier jo,så det er nok ikke aktuellt....men nå har du jo det koseligste igjen,nemlig møbleringen :) Klem til deg.

anka said...

Wow så lekkert det ble, her har du jobbet masse. Misunner deg ikke all malingsarbeidet.
Ønsker deg ei fortsatt fin uke.

Malinken said...

For en kjempeinnsats du ha gjort! Skjønner godt at du er stiv og støl etter den jobben, men vel verdt strevet når det ble så lekkert :-)Ønsker deg en god natt!

Sylvia said...

For et flott flott loft, lyst og luftig. Da kommer jeg å flytter inn, jeg, med malesaker, garn og ull, håper det er greit?

Anonymous said...

Vad snyggt det blev! Du hur gör du de där påsarna med madonna och barnmotiv? Skriver du ut på ett speciellt papper eller?

Mikkeline said...

Takk for alle kommentarer. Det gjør seg med litt skryt etter at man er dritlei av å ha jobbet i flere dager, -og sikkert løsemiddelskadet også. Jeg tror dere ble litt lurt av bildet, hvis dere ser i forhold til strømstøpslet på veggen, så ser dere hvor lite rommet er.
Lisa: Motivene på de "religiøse posene" skrev jeg ut på noen spesielle ark som jeg kjøpte hos Clas Ohlson. De er vel egentlig ment for T-skjorter. Motivene strykes så på lyst lerretsstoff. Motivene fant jeg ved å søke på "madonna og barn"-bilder på nettet.
Det kan jo være artig å gjøre med egne bilder også, kanskje gamle slektsbilder i sort-hvitt?

Koselig koselig said...

Åh guri så blankt og fint!!! :) Litt av en jobb du har gjort her ja!