Tuesday, April 3, 2007

Vakre blogbilder

Nå er vi hjemme igjen fra fjellturen. Vi har hatt en nydelig tur over Dovre, masse overveldende naturinntrykk og mange trivelige mennesker på de selvbetjente hyttene. Vi har bare brukt betjente hytter i påska før, men konklusjonen etter denne turen er at det er de selvbetjente vi trives best på. Det er mye mer kontakt mellom gjestene på slike hytter.


Jeg måtte selvsagt en snartur rundt på bloggene da vi kom hjem i går, men rakk ikke å kommentere på noe, bare kikket (får ta det igjen etter påske).

I dag reiser vi ut til sommerhuset vårt som ligger helt ute i havgapet. Det er sesongstart der nå. Jeg synes denne måten å feire påska på er helt perfekt. Først oppsøke enda mer snø enn vi har rundt husene her hjemme, så rett ut til våren der ute. Eneste strek i regningen er at været og værmeldingene er dårlig her. Men vi tar med oss symaskina og en koffert med stoff, -og jeg har kjøpt meg to interiørblad som jeg ikke har lov til å åpne før i kveld når vi er kommet oss i orden der ute. Jeg skal få tatt noen bilder av huset vi restaurerer der ute, så får jeg prøve å scanne inn før-bildene og vise før-etter-bilder etter påske. Det er det jeg selv liker best å finne på bloggene, og det tror jeg det er mange som er enig i.
I dag får jeg stjele litt fra andre blogger. Den australske bloggen Absolutely Beautiful viser blant masse andre nydelige bilder disse bildene fra en svensk dame som heter Charlotte. Jeg fant ikke noen link til henne på denne bloggen, så hvis noen vet av denne bloggeren jeg veeeldig interessert i et tips. Rart å tenke på; fra Sverige via Australia til Norge. Ja, ja sånn er denne blog-verdenen.
Kjempestilig med et så grovt bord under vaskene som på det øverste bildet. Da slipper man jo å bekymre seg for at vanndråper ødelegger bordoverflaten.

Tenk å ligge her å dra seg da, - med en bunke interiørblad innen rekkevidde kanskje?

Hvitt, hvitt, hvitt! Flott og stemningsfullt.
Men det er jo artig med litt farger også som butikkfasaden nedenfor. Jeg falt litt for dette fotografiet av Jose Lampreia.

Fortsatt god påske til alle blog-venner!

7 comments:

Anna said...

Thank you for the mention!! I can't understand what you are saying but thanks!!
XO
Anna

Anna said...

Oh and I have just added you to my list of blogging friends on my site also. Thanks!
Anna

Anonymous said...

Hej , det är jag som är Charlotte. Jag har ingen blog utan skickade bara en disc till Anna då jag trodde att hon skulle uppskatta några av de bilder jag samlat. Charlotte

Pia..... said...

så fina och inspirerande bilder du visar...det är lite si och så med allt bloggeriet nu ..det är fint väder påsken står för dörren och jag har fullt opp...det är mycket man vill hinna med ...men lite blogging bara måste man ha ....Pia

Hemma på landet said...

Oj, vad fint!

Malinken said...

Den benken under vinduet var bare lekker! Vil ha, vil ha! :-)
Håper du får en fin påske!
M.

Sylvia said...

Nydelige bilder, selv om de ikke er dine!
Velkommen hjem fra tur. Vi er bare hjemme i påsken, siden vi har hest på for. Da kommer vi oss også ut i sola og den friske lufta.
Gleder meg til å se bilder fra sommerhuset deres.
Kos dere masse der i helga. Vi sees!