Friday, April 27, 2007

Håpløse krukker?

Sist jeg var på auksjon gjorde jeg noe jeg aldri hadde trodd jeg ville gjøre. Jeg kjøpte en eske med usett skrot til 40 kroner. Tidligere har jeg bare prist meg lykkelig for at det ikke var meg som skulle ha med meg slikt skrot hjem. Årsaken til at jeg slo til denne gangen var et stilig blått støvbrett i metall som lå på toppen av eska, (det hadde kostet 190 i bruktbutikken, -prislappen sto på). Bortsett fra at vi fikk oss mang en god latter over gyselige pyntegjenstander og fat som lå i eska fant vi en smart tekoker som vi bruker daglig og dessuten disse håpløse krukkene i gult og blått, (Heia Sverige!). Men, hmm, formen var jo grei, og sprayboksene sto jo oppi hylla på verkstedet mitt. Det gikk litt sport i det, -disse har da potensiale tenkte jeg. Jeg startet med et lag heftgrunn, sprayet de først svart og så med litt sølvgrått til slutt.
Jeg synes ikke de ble så verst jeg!
Dette prosjektet var det nok bloggingen som inspirerte meg til å gjennomføre, -hadde det ikke vært for den ville det vel gjerne bare ha blitt med tanken. Noen som kjenner seg igjen?

2 comments:

Anne Mette said...

Krokkene ble jo fine de. Utrolig hva litt maling kan gjøre:0))

Hulda said...

Stilig det du har gjort med krukkene, ser jo ut som sinkkrukker nå. :)

Likte de stoffene du har kjøpt veldig godt! Herlige og nostalgiske! Blir artig å se hva du skal sy. Syns også at det båndet var så fint. :)