Thursday, April 19, 2007

En hel dag alene med shopping i Oslo.


Neste uke har jeg en hel dag alene i Oslo. Det hadde vært fint med noen gode råd angående shoppingrute. Jeg er alltid innom Shabby når jeg er i Oslo, den butikken er så inspirerende, men ellers blir det mye leiting og gåing, så jeg har tatt et lite søk på nettet. Og da er planen foreløbig å starte på Vika Terasse, så ta Bygdøy alle, Frognerveien, Riddervoldsgate med Kathrines Quiltestue og Trier bak slottet, Shabby i Niels Juels gate og så tror jeg det er noen fine (men dyre?) butikker i Skovveien, så jeg tar kanskje den bortover mot Hegdehaugsveien og Bogstadveien. Jeg tar gjerne mot gode råd her, enten om butikker som ligger i dette området eller andre butikker som bare må besøkes. Det er vel kanskje mye snobbebutikker i dette området, men det er en bruktbutikk i Hegdehaugsveien , den ligger like ved Lysthuset som jeg også må besøke.
Bildet er fra Laura Ashley som jeg har funnet ut ligger på Vika Terasse, jeg har ikke vært der før.

10 comments:

Karna said...

Den runden skulle jeg gjerne vært med på...har såååå lyst å se butikken Shabby, men har ikke kommet så langt enda....

Jeg har skrevet litt om bloggen din på min blogg, hvis du ikke ønsker å stå der, må du bare gi beskjed så skal jeg fjerne det....

God helg!

Guldkant På Livet said...

Åå sån vacker blogg du har med SÅ mycket fint!! Fann dig via Karnas reklam och jätteglad du hade mej som länk, jag skriver in dig också hos mej så ses vi snart igen!!! Mari.

Malinken said...

Heisann! Her kommer noen innspill på shopping i Oslo.
I Rådhuspassasjen (rett rundt hjørnet for Klingenberg kino)ligger det en liten, men veldig sjarmerende brukt og antikk butikk som heter Marsjandisen. Vel verdt et besøk!
Selve "House of Oslo" som er det nye navnet på gamle Vika Torget, er jeg ærlig talt litt skuffet over. Syntes det er Stelton og Kitchen Aid produkter i "alle" butikkene, men siden Galtung interiør og Illums bolighus holder til der, så "Må" man jo innom en tur. Også ligger jo Laura Ashley rett borti gata :-)
Glassmagasinet har noen fine butikker i 3 etg. Ta en titt på http://www.glasmagasinet.no
Hvis du har tid -og lyst på en liten togtur, er Bolina på Stabekk absolutt å anbefale!
Ellers så er det jo som du sier, mange fine butikker i området Frogner/Majorstuen, og Shabby er et must! Håper du får en fin tur:-)
Ha en fin helg!

Hulda said...

Hei, så koselig og inspirerende blogg du har! Jeg fant deg hos Karna. Ser at du har link til butikkbloggen min, jeg har også en blogg på http://huldals.blogspot.com den oppdateres nesten daglig. Håper du kommer innom. :)

Mikkeline said...

Tusen takk for koselige hilsninger og gode råd for shoppingturen. Det var bra du skrev om den antikkbutikken Malinken, for den hadde jeg glemt. Jeg har stått med nesen trykt mot ruten der etter stengetid og der var det virkelig mye artig. Endrer planene og starter der:-)

elin1976 said...

Flott blogg. Heldig som skal til Oslo på shopping. Jeg tror jeg blir med deg en tur jeg( he he). Håper du viser oss hva du kjøpte etter turen din. Ha en kjempeflott lørdag. Masse klemmer fra Elin:O)

sylvia said...

Du burde også innom butikken til Finn Schøll......bare for å se!!!!

Og så må du innom INDISKA! Det finnes iallefall etpar butikker i Oslo. Jeg har kun vært i den som ligger i nærheten av CITY. Er ikke så veldig kjent jeg heller da!

Heldiggrisen!

Lisa said...

Har kikat igenom din blogg lite mer, ser jättemysig ut! Hit kommer jag gärna tillbaka!

Lantlig charm said...

Hej kul att du kikade in hos mig=) och tack för att du är så gullig och skriver om mig på din blogg, jätteroligt=). Villken fin blogg du har här vill jag kika in många gånger kram sköt om dig!

Mia said...

Ser ut som du har funnet ut mange av de koselige butikkene. Nevner bare Carpe Diem på Skovveien og 4. etage på Steen & Strøm (flott Lexington avdelig der) og Chicas og venner på Jacob Allsgt. på Majorstua. Og så bør du ta en tur til Bolina på Stabekk, som jeg ser du har blitt anbefalt også.