Monday, May 7, 2007

Herlige klær.

En kollega gjorde meg nettopp oppmerksom på en butikk som heter Staff som selger masse herlige myke kroppsnære plagg. Denne var helt ny for oss, men på hjemmesiden ser jeg at den finnes jo mange steder i Norge. Her er noe av det jeg likte, men gå inn på nettsiden og bla gjennom kolleksjonene, -det var masse fint der, og så ser klærne behagelig ut også, -jeg synes det er så viktig jeg....6 comments:

Eva Agnes said...

Hej Mikkeline!
Tack för inlägget och besöket hos mig. Det är sant att man ska sina gamla saker framme och inte ha dem liggande i en låda.
Styaff var jätteroligt att du har tagit upp. För många år sedan köpte jag både en jacka och ett par vita byxor av märket Staff. Jag använder dem flitigt. Nu ska jag gå och titta vad de har nuförtiden.
Kramar Eva Agnes

Ewa said...

Hej Mikkeline, och tusen tack för ditt besök på min sida och för välkomsthälsningen.
Vilken fin sida du har.
La till dig i mina "bloggfavoriter", och kommer kika in här då och då. Du är hjärtligt välkommen in till mig med! *L* min sida är under uppbyggnad än, men jag lär mig sakta hur alla finesser funkar. Har dock inte fått till en statistikräknare än...
Hoppas ni har det bra i vårt vackra grannland. Är faktiskt lite norsk själv. Min farmor var norska.
Ha det gott!
//Ewa

Petunia said...

takk for tipset om butikken..jeg har en i nærheten av meg og skal ta meg en tru dit i morgen. Trenger noe nytt til 17. mai og kanskje jeg er heldig:-)

Minna said...

Oj vilka snygga kläder! Tänk om man kunde ha sådana, ha ha (är gravid o tjock)...nästa sommar kanske. ha det fint, tack för alla söta kommentarer hos mig!!!

anka said...

WOW her var det mye lekkert du.
Tror det er flere kontoer som trenges å fylles opp:-)

cris said...

lovely very nice