Thursday, September 6, 2007

Stockholmstur


Om et par uker blir det langhelg i Stockholm. Jeg har spurt meg litt for blant svenske bloggere om de kan anbefale noen butikker til meg, og har fått god hjelp fra Handplockat men tar gjerne mot flere tips. Jeg skal dra sammen med både mor på 81år (likevel råsprek) , søster tenåringsdøtre, så det gjelder å være effektiv i den tiden jeg kan prioritere interiørinteressen. Det må nok brukes litt tid på sightseeing og motebutikker også. Konsert eller andre kulturelle ting kan jeg også gjerne få tips om.
Forresten, er det noen som vet hvordan jeg får opp html-koden på bildene jeg setter inn i margen til høyre. Det øverste bildet er sammentrykt, så jeg skulle gjerne fått det litt høyere.

7 comments:

JULIE K said...

Kos deg så masse i Stocholm. Lenge siden jeg har vært der, så nå har jeg ingen tips.

Ida said...

Ingen tips.
Men, vil uansett ønske deg god og konstruktiv planlegging.
Tipper du får med deg mye jeg... ;)
Og i mellomtiden vil jeg få ønske deg ei god helg.
Varm høstklem fra meg.

Sylvia said...

Jeg har aldri vært i Stockholm, men ønsker deg en fin tur dit. Blir spennende å se hva du finner på der. Ta mange bilder.........
Ellers får du ha en flott helg!

Nygammalt said...

Ja Årstiden och Ambiance finns ju i närheten av varandra. Sen finns även Tiffany Inredning som du kommer gå förbi när du går till Årstiden.

Tack för snälla ord, din blogg är också jättefin. Du är så välkommen att kika in igen! Trevlig vistelse i Stockholm!

Nicolinas boning said...

Ha en riktigt "koselig" helg i Stockholm, med mycket spring i en massa inredningsaffärer;-)
Kram/Birgitta

Pia..... said...

hej..du tycks ha fått lite bra tips...det fiins så många inrdningsaffärer i stockholm..men det var längesen jag var där..får nog snart bli en tur dit...ha en trevlig helg..PIA

Dubbelörnen said...

Kika in på bloggen
http://magdalenashem.blogspot.com/ så får du hur mycket tips som helst inför Stockholmsbesöket!

Låter som din mor är i samma skick som min var, när hon var i samma ålder. Min mor körde slut på mig o var helt outröttlig. Vill ni prova på spännande libanesmat så ät på Lebanon Meze Lounge http://www.lebanonml.gastrogate.com/. Maten är urgod o ni får mängder!!

Kramar