Sunday, September 9, 2007

Byggnadsvård-Bygningsvern


Jeg tror jeg må ha funnet min drømmebutikk, den svenske Bygningsvärdbutikken Quesarum. Tenk å ha med seg stooor henger, sterk, tålmodig, rik, nevenyttig og ellers blid og fornøyd mann som gjerne ble med på en laaang kjøretur for at jeg skulle få gå der å plukke det jeg måtte ha lyst på......

Vinduer til glassveranda

Dusj og gammelt vindu

Gammel dobbeldør

Dørportal

Støveltørker

6 comments:

Emmeline said...

Dette ser ut for å være en spesiell butikk. Var innom bloggen din før i dag og gikk videre til Handplockat som jeg lånte et bilde fra. Du må kose deg masse i Stockholm, både med mor og barn-skal si du er sprek. God tur!

Guldkant På Livet said...

Den butiken ser ut att ha mycket fint!! Den ligger ju tyvärr inte i Sthlm men vi har ju "Nacka byggnadsvård" i stället ! Kul du ska semestra i Stockholm, jag kommer med mera butikstips senare, om ett par inlägg, jag ska visa lite annat också, kika in sen då igen! Mari. ( jag ser du har tänkt besöka "Årstiden" i alla fall.. mysig butik! )

randi K design said...

Nydelig butikk Mikkeline! Men det hadde nok ikke holdt med en bil tilhenger for meg, maatte nok ha hatt et fly, ja..
Jeg droemmer meg nok forsatt vekk utenfor det lille huset i hagen din, paa de fine stolene du laget! Viste dem nettopp til min mann..
Jeg lenker deg til siden min, si ifra hvis det ikke er OK..
Ha en fin uke!

Anonymous said...

Har du kollat in Gysinge byggnadsvård, annars så måste du det, speciellt deras dörrar! man kan skicka efter en katalog där alla deras fina saker finns!

Anonymous said...

Här är länken


http://www.gysinge.nu/Start/Start.aspx

moderncountry said...

Å du godeste! Takk for den linken!
Ser en voksende forkjærlighet for gamle dører og vinduer her, flott!!
Åja, har jammen fått snekret ett par hyller. Du husker vel at jeg skulle lage noe, hehe..nå står de til tørk så om ett par dager er de ferdige, bredt smil her (",)