Monday, July 2, 2007

Auksjon

Jeg må få vise dere forrige ukes auksjonsfunn. Disse knivene bare måtte jeg ha, de skulle stå akkuret sånn i dette glasset og på denne hylla på kjøkkenet i sommerhuset. At jeg måtte sitte to kvelder å vente på at "mine" ting ble ropt opp gjorde ingen ting når det ble jeg som fikk tilslaget da de endelig kom opp. Lite med folk var det som satt igjen i lokalet også, så prisene ble fine, - for meg. Ungene synes knivene var stygge, det så ut som gulna plast sa de, men jeg synes de er nydelige.

Jeg kjøpte også denne flaskeholderen på Cornelias Hus samme dag, så det ble virkelig en shopping-dag. Den passet akkurat til noen juiceflasker som vi dro med oss hjem fra Frankrike i fjor sommer. Forhåpentligvis lager mormor deilig råsaft fra fryserens rester fra i fjor i sommer også. Settes hele stativet ned i fryseren før servering, blir det en duggfrisk og deilig forfriskning.

Denne fiskegryta bare måtte jeg ha på auksjonen.

Og så ble det et lite malingsprosjekt på meg også. Dere kan jo gjette hvilken farge denne skal få! Jeg har skrudd av håndtakene og tenkte jeg på en eller annen måte skal få bort det gyldne på dem, -kanskje jeg må bruke syre? Her tar jeg gjerne mot gode råd!

15 comments:

Emmeline said...

Joho...( gnir seg i hendene) her har du virkelig kommet over noen funn!! Så flott at du fikk tak i bestikket, og den kommoden var virkelig super!!! Med litt arbeid så blir den jo helt fantastisk!!!

Likte veldig godt det stativet med juiceflaskene også, veldig spesielt og flott! Heldige deg.
Du må ha en fin sommer!!!

Gypsy Purple said...

I just LOVE that milk bottles and cutlery!!!!!!!!

Ida said...

Flott ting du har fått tak i! :)
Lykke til med maleprosjektet.
Og fortsatt god sommer til deg. :)

Karna said...

Oj så mange fine funn, alt var jo like fint!! Kommoden var nydelig, blir nok fin og hvit vil jeg tro.... =0)

hulukvarn said...

Hej Hej!! Vilka fynd! gud vad fint!!

Hulda said...

Så fantastisk fine ting du har kjøpt deg! Den kommoden med speil var virkelig skjønn, den blir vel hvit tenker jeg. ;) Da blir den iallefall skjønn. :) Flotte de flaskene du har tatt med deg fra Frankrike.

Milly said...

Vilka fina fynd! Vilken underbar skänk. Angående handtagen, så kolla inne hos www.skrotmaja.blogspot.com. Hon har nyligen fixat handtagen på sin skänk, och kan säkert ge goda råd! kram/milly

johanna said...

men vilka fina saker du fyndat..byrån var ju såå fin..vad roligt..jag älskar loppisar o auktioner.
kram Johanna

Thea said...

så flotte ting da! Oldemoren min hadde slike kniver.. synes de er søte jeg. Og det stativet med flasker... Me want!!!! kjempefine. Gleder meg også til å se kommoden ferdig:) Lykke til med malingen. Thea:)

Interiørhuset said...

så nydelige ting du fikk tak i=) Jeg likte alt sammen,men det nydelig møblet du har nederst var bare sååååå vakkert...en slikønsker jeg meg også=)

moderncountry said...

Å får noen fantastiske funn Mikkeline!! Men hvis jeg fikk velge noen favoritter måtte det bli flaskeholderen og de aldeles herlige juiceflaskene fra Frankrike, supre!! Så moro at de passe helt perfekt :)
Hatt noen hyggelige sommerdager hittils? Har du ferie? Og hva er planene dine? Her sitter jeg da i Norge, endelig med familie og venner. Koser meg gløgg ihjel :) I dag får jeg mange til middag her jeg bor, det blir moro med mange rundt bordet og ikke bare jeg og samboeren som vanlig!!
ha det godt, klem fra Aina ;)

JULIE K said...

Jøss så flotte ting du har funnet : )

Hemma på landet said...

Oj, vad mycket fint. Kram

Lantliga drömmar said...

Vilka härliga saker du hittade på auktionen! Jättefina! Flaskorna tyckte jag speciellt mycket om!
Byrån blir säkert jättefin med lite ny färg!
Vet tyvärr inte hur man får bort färgen från handtagen, hoppas någon annan vet! :-)

Ha det bra!

GAWO said...

Når du har fått maling på kommoden må du legge inn et bilde. For det vil jeg gjerne se. Jeg har nemlig (nesten) make selv, men har ikke våget å ta maling på enda. Min er lakket og trefargen skinner ganke fint igjennom. Men når jeg får se ditt resultat finner jeg kanskje fram malingsspannet.