Monday, June 18, 2007

Adirondackstoler

Ja nå er stolen ferdig malt. Å male med linoljemaling har jeg aldri prøvd før, -det viste seg å være en tålmodighetsprøve. Det tok flere døgn mellom strøkene, så jeg får håpe det er verdt det; at stolen eldes med stil, -det var liksom det som var poenget.

Men har hun laget en stol eller ble det to?

Joda det ble to, og det gikk mye raskere å lage nummer to, -men det var mye morsommere å lage den første. Når jeg ser hvordan produktet blir er målet mitt nådd, så da er jeg egentlig ikke så interessert lenger, da gjelder det å finne nye prosjekter.... Noen som kjenner seg igjen?
Men ferdig ble de iallfall til slutt, og jeg kjenner at jeg er bittelittegrann stolt. De er det første jeg ser på når jeg kommer ut om morgenen og det første øynene hviler på når jeg kommer hjem fra jobb. Så de er nok verdt "strevet". Det ville ikke ha blitt det samme for meg hvis jeg hadde kjøpt meg to stoler.

34 comments:

hulukvarn said...

Åh vad fint du har det!! vad fina stolarna blev!! kram kram

Anonymous said...

Dom är jätte, jättefina och jag blir så sugen på att göra egna!

Skrotmaja said...

Så fint det blev! Jo, jag känner igen mig. Så snart projektet är genomfört så...ja, men det kanske är en del av charmen? Nåväl, det blev verkligen en mysig liten hörna där ute. Vilka vackra blomlåder fyllda med pelargoner! Hm, där får du många sköna timmar i solen i sommar : )

Interiørhuset said...

de stolene ble kjempe flotte,du har vært utrolig flink. Det må gjøre ekstra godt å vite at du har lagd dem helt fra bunnen av og uten hjelp=) Kos deg masse i de nye stolene dine mens du slapper av og finner nye prosjekter...

HeiGrim said...

Nå er jeg virkelig imponert, nydelig ble det, du er virkelig flink! Ha ei fortreffelig uke!

Mia said...

Du har all grunn til å være både stolt og fornøyd! Stolene ble kjempefine, den som kunne lage slike...sukk.

Du spurte meg i bloggen min og buene i armeringsjern til kaprifolen. De fungerer helt fint, sommer som vinter, men eller uten snø... Buene har nå vært hos oss i to vintre, og de har holdt stand i vær og vind; vi ser rett og slett ingen forskjell fra de ble plassert ute til nå. Så jeg vil så absolutt kunne anbefale de.

Gypsy Purple said...

Lovely setting!!!!!

Karna said...

Klart du skal være stolt, hadde vært KJEMPE stolt hadde det vært meg som hadde laget noe slikt! Utrolig flotte ble de!!!!!

elin1976 said...

VIL HA! Stolene er nydelige. Så koselig du har det utenfor huset. Skikkelig flott. Ha en fin dag:O)

rine said...

Ja du kan med rette kjenne deg stolt! de var utrolig flotte og så den følelsen av å ha gjort det selv...Her er prosjektene mange, alt for mange. Dessverre jobber hjernen fortere enn hendene så jeg har alltid for mange idéer som skal prøves ut :) Det med linolje høres spennende ut. Takk for tipset :)

Hulda said...

Du er jo en mester med hammer og sag. :) stolene er kjempefine! De har du grunn til å være stolt av. :) Så fint det var på det lille bordet ute også.

moderncountry said...

Jeg er så imponert jeg Mikkeline, og de ble så vakre! Nydelig i hvitt :) Så flink du er som gikk i gang med stol nummer to. Kjenner jeg meg selv rett ville jeg stoppet etter en, hehe..jeg har nå endelig fått laget tegningene ferdige. Mye og gjøre om dagen så ting tar tid! Blir vel ikke feridg med mitt prosjekt før vi drar på ferie om 5 dager, men etter ferien lover jeg og vise bilde av resultatet!
Ha en forstatt fin dag!

Metteflette said...

Så utrolig flotte de ble!!!!! Du har all grunn til å være kjempestolt! Syns uteplassen ble helt nydelig. Ha en fin onsdag! Hilsen Metteflette

mona said...

Kjære deg så flott dette ble !!! Skjønner godt at du er stolt,ja ! Og så fint du har stylet det rundt uteplassen,man blir bare stum av beundring,vil ha,vil ha,vil ha en sånn plass.....du er kjempeflink :)

Tilonino said...

Så utrolig flink du er. Jeg er helt målløs. De ble kjempefine. Å så kjekt og deilig det må være å ha laget de selv. Du kommer nok til å kose deg masse med de. Ha en fin sommer.
Hilsen Tilonino

Nathalie said...

Superbes les fauteuils Adirondack !
J'adore

Sylvia said...

De ser ut som to TRONER, som venter på sin konge og dronning. de er jo bare kjempefine! Og tenk at du har laget dem selv!!!

Bordet med kaffekjelene fanget øyet mitt, og jammen har jeg maken til en av dem selv. den fikk jeg av min bestemor, for hun laget alltid varm kakao i den til meg, da jeg var liten.
Gode minner!

EVA AGNES said...

Du, vilken ögonfröjd med de stolarna tillsammans med det andra framför det nymålade sommarhuset.
Läckert! Och, jag känner igen mig, har man gjort en vill man gärna testa något nytt eller något annat.
Kramar Eva Agnes

Poppins said...

Verkligen fina stolar! Ser ut som man sitter skönt där vid den vackra gröna väggen

Milly said...

Stolene ble virkelig så flotte, og så nydelig den uteplassen ser ut! Det lille huset er så herlig i den farven, det ser utrolig hyggelig ut hos deg!

Ida said...

Stolene ble flotte. Og plassen er flott. Med fine detaljer.
Du har all grunn til å være stolt!
Lykke til med nye prosjekter. :)

thea said...

Så utrolig flotte de ble. Du er en inspirasjon for andre bloggere:)!!! virkelig.. Well done. Håper du får mange koslige stunder ute på terassen her:) Thea

mona said...

Ser meg ikke mett på den fine farven du har malt huset i,er det frekkt å spørre hva den heter....? Ha en fin St. Hans :) P.s Nå har jeg endelig lagt inn bilder av rekvedhylla........ :)

Koselig koselig said...

Nydelig! Du er flink!!!!!!

Vil bare ønske deg en riktig god helg og en flott St.Hansaften :)

Emmeline said...

Er helt imponert over hva du får til. Så stilig stolene er utenfor det lille huset i hagen. Flott med blomstene i vinduskarmen også. Tenk at du har laget disse stolene selv, jeg kommer ikke over det nesten... De koster forøvrig en formue i butikken, men så er det jo kosen med noe man har laget helt selv. Tror jeg må vise disse til min mann... men det er vel tvilsomt om han tar hintet desverre, hehe!

johanna said...

Men åhhh vad fina stolar herregud vad fina dom blev vad duktiga ni är..nu måste jag titta igen.
kram

bagateller.se said...

Imponerande! Så duktig du är! De blev jättefina!!! Söt stuga du har! /Terese

Guldkant På Livet said...

Men så vackra stolar!! Vilket jobb men de blev verkligen snygga!! Och vilken fin hörna, vackra lådor till pelargonen och det lilla bordet med de fina sakerna på, jättevackert alltihopa!! Mari.

Granne med Selma said...

Verkligen fina stolar! Smäckra, lite romantiska men ändå rejäla. En kopp kaffe och sitta och mysa - HÄRLIGT!
Kram sussie

Milly said...

De blev ju jättefina!! Härligt ställe att ha dem på har du oxå! Hoppas du får många sköna stunder i stolarna. kram/milly

Lottemor said...

Nydelige stoler du har fått laget. Eg har en bygningsingeniør til sambo, så kanskje eg skal sette han i sving... Ha en fin torsdag.

Det Ljuva i livet said...

Wow, vilka stolar!!
Tidskriftshållaren kommer från IB Laursen och jag har köpt den på Europa Möbler.
Ha det gott/ Frida

KJ said...

Hi, this is KJ (Karen) from California, USA. I love all of your photos, especially the Adirondak chairs on your patio/porch area! I have enjoyed my visit!

Blessings, kj

L'occitane said...

Seriøst, lager du så fine stoler.
Jeg ble forelsket ved første blikk
De er nyyyydelige.
Du tar ikke bestilling?

Klem fra Line