Friday, February 23, 2007

Vinterstemning.

Jeg fant noen nydelige vinterbilder på en blog som heter Nature Trail.Jeg kunne godt tenke meg å lære å sveise slik at jeg kunne lage noe sånt. Det er visst ikke så vanskelig hvis produktet ikke trenger å tåle så stor belastning. En jeg jobber sammen med har lovt å vise meg hvordan man sveiser elektrisk, vi har slikt utstyr på jobb som jeg kan disponere. Så er det vel bare å øve sånn som det gjelder med det meste.
Jeg har kjøpt meg snekkerutstyr nå i høst, håndoverfres med bord og jig for å lage skikkelige hjørneskjøter. Har et dameskrivebord nesten ferdig, og har også startet på et skrin for smykker og belter. Bilder kommer etterhvert. Jeg ønsker at de møblene jeg lager skal se gamle ut, men de skal ikke være for overdådig/jålete. Dette er en vanskelig balansegang. Det kan lett se for nytt ut hvis det ikke er freste profiler på kantene, samtidig er det det enkle jeg liker. (Man trenger jo ikke ha border overalt selv om man har kjøpt seg fres!)
Det finnes en nettbutikk for snekkerutstyr, Gustavsen, som har gitt meg god service og gode råd når jeg har stått fast. Hvorfor skal ikke jenter kunne bruke slikt utstyr?
Tusen takk til Mia fra Mias Landliv for råd angående plassering av bildene. Jeg velger nå å plassere de sentrert og håper det går bedre.

2 comments:

Mia said...

Hei! Dette ser bra ut. Fint at du synes det med plassering av bilder og tekst fungerer bedre nå. Så spennende det høres ut med sveising og snekring da. Håper vi får se bilder etterhvert.

Timotei said...

Hei! Stikker bare innom for å si at du har en kjempekoselig blogg! Nydelige bilder fra hjemmet ditt og posene i det forrige innlegget var sååå fine!