Tuesday, August 14, 2007

Tilbake til hverdagenHer er det jeg og min familie har tilbrakt sommeren. (Ikke riktig hele da, en Danmarkstur ble det også tid til!) Mye luft og god utsikt har vi hatt! Vi er ganske fornøyd med resultatet, -arken er bygd ut, råtne takstoler og taktro er skiftet ut og taket er så og si ferdig lagt. Ungene våre er snart ferdig utlærte snekkere. De bruker ikke lang tid på å slå inn en firtomsspiker, og er kløppere til å skru takplater. De synes også dette er artig når de får skikkelige oppgaver, men det å bære material og å gå og rydde har de ikke sansen for. Så får heller jeg gjøre det kjedelige, far det tunge og ungene det som man ser monner. Bra arbeidsfordeling det. Lurer på hvor mange ganger jeg har gått opp og ned stigen i sommer. Alternativ fjelltur?
Det som står igjen er tetting rundt pipa, et par vinduer på arken, noen vindskier og takrenner. Det skal bli godt å få ned stillaset, -det minner meg om et byggverk av rekved som jeg har sett nede i Skåne en gang. Neste år skal det bli verandadør, nye vinduer på siden, halvmånevindu og balkong på kortveggen. Her er det nydelig utsikt ut over storhavet. Det blir småtterier i forhold til det prosjektet vi har holdt på med i år.

Det har vært et fantastisk sjøørretfiske i sommer, -og så fikk sønnen min dennne raringen her; Horngjel heter den visst.

Han ble også en kløpper til å åpne og rense kamskjell, er de ikke nydelige?

7 comments:

Koselig koselig said...

Så utrolig flinke dere er alle sammen og ikke minst, skryt skal dere ha for at dere er flinke og lar ungene slippe til og at de får gjøre ordentlige ting! Det tenker jeg de synes er mye morsommere som du sier ja, :)
Horngjel er en raring ja, hihi... hadde nok blitt litt forskrekka jeg hvis jeg hadde fått den *ler*

EVA AGNES said...

Välkommen tillbaka igen Mikkeline!
Det är ett gediget arbete ni gjort i sommar på det huset. Så fint det blir. Och duktiga barn som också har hjälpt till.
Kramar
Eva Agnes

Ida said...

Velkommen hjem. :)

Pia..... said...

Hej..jösses så mycket fint och roligt du visar..spegelbyrån och dörraran skulle inte jag ha nåt emot:) det var väldigt fint allt...PIA

Anki said...

Å, jeg ble så facinert! FOR en blogg. Må bare si at du omgir deg med noen fantastiske omgivelser! Jeg kommer garantert tilbake :-) Ha en fin uke!

Sylvia said...

he, he...den fisken lignet mere på en fugl, siden den hadde "nebb"! Også så flott kamskjell!!

Ewa said...

Å vilka fina bilder. Det där lilla huset är helt underbart!
/Ewa